טל

תשלום על רישום דרך אתר

שלום, אמא שלי קיבלה מכתב מעורך דין במיצג חברה להעסקת שחקנים, לטענת החברה הם דורשים ממנה תשלום של 1000 ₪ על רישום להאח הגדול דרכם. לטענתם הסכום הנ״ל צבר חוב על אי תשלום, והיא מחויבת לשלם את הסכום ואם לא הנושא יגיע למשפט. לאחר בדיקה מול אמא שלי היא לא זוכר שנרשמה לאתר בנושא האח הגדול, לאחר שיחה שלה מול מזכירת העורך די הרישום בוצע ב 2009. בנוסף נאמר לאמא שלי שזה לא משנה מי רשם אותה לאתר, גם אם מדובר על ילד קטן או אדם שהיא מכירה היא מחויבת לשלם אני חייב לציין גם אם בוצע רישום או לא ע״י אמא שלי, לא קבלנו התראות על אי תשלום כזה או אחר מהחברה שהעורך דין מייצג. רציתי לברר את הם יכולים לשלוח מכתב תשלום חוב שכלל לא נשלח התראות בנושא, ואם מה לדעתך צריך לעשות בנושא? תודה מראש

עו"ד אמיר פלמרי

טל שלום, לא ניתן לדעת מהפרטים שמסרת אם דרישת התשלום מוצדקת. ע"פ חוק ההתיישנות (תשי"ח 1958), התקופה שבה מתיישנת תביעה שלא הוגשה עליה תובענה הינה שבע שנים. תקופת התיישנות מתחילה ביום שבו נולדה עילת התובענה. במידה ודרישת התשלום מוצדקת ואכן בוצע רישום על ידי אימך בשנת 2009 כפי שנטען, ובמידה ואכן קיימת לחברה עילת תביעה כנגד אמך, אזי היא עדיין לא התיישנה ואין זה רלוונטי אם לא נשלחו אליכם התראות בנושא. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות