שרונה

הוצאת נער בן 17 וחצי מהבית

הבן שלי בן 17 וחצי כל יום יוצא שותה מעשן לפעמים חוזר הביתה ולפעמים לא כל היום עצבני מקלל משפיל אותי ורב עם אחיו התאום שכבר לפני 3 שנים דקר אותו ובנס הוא לא מת הוא היה עצור וכו' עכשיו נמאס לי מהמצב הזה יש לי ילדים קטנים בני 3 ושנתיים ולא מוכנה למצב הזה יותר היום ביקשתי ממנו לעוף מהבית שאני יותר לא רוצה אותו פה מה עליי לעשות איתו? אפשר להוציא אותו לפנימייה? לפני שהוא ידרדר תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

הקשיים מול בן לקראת גיל בגרות מצערים ממש. לא נראה לי סביר שבגיל 17.5 תוכלי להביא להעברתו לפנימיה נגד רצונו. נראה נכון שתערבי בהקדם עו"ס מלשכת הרווחה המקומית ותתיעצי איתה. אם לא יימצא פתרון בהסכמה לא יהיה מנוס מפנייה לבית המשפט לענייני משפחה בתביעת פינוי / הליך מתאים לפי חוק נוער, עניין מורכב שדורש התייעצות מסודרת עם עו"ד, הכל כאמור לאחר שתערבי את גורמי הרווחה. בהצלחה