דניאלה

אחותי הביאה צוואה חדשה שכולה לטובתה

אני יודעת שלאמא שלי הייתה צוואה שהיא מורישה לכולנו (4 ילדים) את כל הרכוש בשוה שוה יש בית וקצת כסף בבנק. אמא נפטרה לפני חודש ולפתע אחותי הביאה צוואה חדשה שהיא יורשת את כל הרכוש, אמנם היא זו שטיפלה באמא בשנה האחרונה אבל בתור אחת שמכירה את אמא שלי אני יודעת שהיא לא הייתה עושה כזו צוואה. יש מה לעשות בעניין ?

עו"ד ניר פייטלוביץ

דניאלה שלום, במידה ועולה חשש כי הצוואה החדשה אותה הביאה אחותך אינה רצונה החופשי של אימך, עומדת בפניך האפשרות להגיש התנגדות לקיום הצוואה והתיק יועבר לקיום הוכחות בבית המשפט לענייני משפחה, שם תידרשי להוכיח את טענותייך כנגד כשירות הצוואה החדשה שמחזיקה אחותך.