משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכים במשפחה חוות דעת בנושא אי ביצוע החלטת בית המשפט

מנהלי הפורום

עו"ד יעקב שמשי

עו"ד יעקב שמשי

בעל תואר במשפטים (LL.B) של האוניברסיטה העברית בירושלים, תואר ראשון בכלכלה של האוניברסיטה העברית ותואר במנהל עסקים של המכללה למינהל. עוסק בתחום המשפט משנת 1994, מטפל ומספק שירותים משפטיים בתחום דיני משפחה וירושה. מנוסה מאוד בייצוג לקוחותיו בפני הערכאות המשפטיות השונות, מבית המשפט השלום ועד העליון וכן בבתי הדין הרבניים, בלשכת ההוצאה לפועל ובפני גופים משפטיים ומנהליים אחרים.

קביעת פגישה
0539374679
חזרה לפורום

חוות דעת בנושא אי ביצוע החלטת בית המשפט

אמנ
אמנון

שלום רב אודה לכם על חוות דעתכם בעניין הבא: אני מנהל תביעה לפירוק שיתוף ב עיזבון כנגד גיסתי. בדיון הראשון שהתנהל בבית המשפט נעדרה הנתבעת, השופטת בהחלטתה השיטה על הנתבעת חובת תשלום לזכותי וזאת בתוך 320 יום מקבלת החלטתה. הנתבעת לא קיימה את החלטת בית המשפט ולא שילמה את חובה. אני פתחתי תיק ברשות האכיפה להוצל"פ של החלטת בית המשפט. אני מבקש לדעת האם במקביל לפתיחת התיק עלי להודיע לבית המשפט על אי קיום ההחלטה ע"י הנתבעת? אם כן? באיזו דרך עלי לעשות זאת? האם בהגשת תביעה נוספת בעילה של בזיון בית המשפט? האם רק בכתיבת הודעה לבית המשפט? אודה לכם על חוות דעתכם אמנון

RE:
שמשי יעקב
שמשי יעקב(נכתב ע"י: אמנון)

אמנון שבת שלום אין כל חובה ליידע את בית המשפט על פתיחת תיק ההוצל"פ. אין מקום לתביעה לפי פקודת ביזיון בית המשפט. אם חשוב לך להביא זאת לידיעת בית המשפט, הרי עו"ד שמייצג אותך בהליך ימצא הזמן והדרך לעשות זאת. בהצלחה. יעקב שמשי

RE:
אמנ
אמנון(נכתב ע"י: אמנון)

נפלה טעות בהודעתי צ"ל 30 יום ולא כפי שנכתב