בן

סילוק הבן מהבית ע"י אביו

ההורים שלי גרושים אמא שלי אשר יצאה מהבית ויתרה לאבי ונתנה לו שהוא ישאר בבית אך חתמה עימו חוזה כי אינו יכול להוציא את הילדים מהבית לפני שהם רוצים לצאת מבחירה שלהם או שהם התחתנו והאב לא מעוניין בכלות/חתנים.יש לציין כי אני רווק בן 26 אבא שלי סילק אותי מהבית לאחר מריבה איתו ועם אחותי החליף צילינדר כדי שלא אוכל להיכנס מצייין בזו שכל זה נעשה מהיום להיום אני צריך למצוא כל יום איפה לישון ואין לי גישה לדברים שלי שנמצאים בבית הבנתי שיש דבר כזה צו מניעה אם תוכל להגיד לי איפה אני מגיש את זה ולמי לפנות או האם ש לך המלצה אחרת אשמח לשמוע

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

שלום בן. בשיחה אישית איתך הבנתי שהפניה כבר לא רלוונטית. בכל אופן, רק בתמצית, ככלל הורים אינם חייבים להחזיק בביתם ילד בגיר, אך מצד שני אינם יכולים לפנות ילד "מהיום להיום", בהיעדר עילה ממשית, בוודאי שיש לאפשר ליטול חפצים אישיים. במקרה זה, הנך טוען לקיומו של הסכם מיוחד ולכן בוודאי ישנה חשיבות לתוכנו, ולא ניתן לאמר משהו משמעותי ללא בדיקת ההסכם ממש. לבית המשפט לענייני משפחה הסמוך למקום מגוריכם סמכות ליתן צווי מניעה וכל סעד שראוי לתתו לפי הנסיבות והדין. הנני חוזר להתחלה, כי הבנתי שהפניה כבר לא רלוונטית, אם בכל זאת הנך זקוק לעזרה בעניין זה, מציע לך לפנות מיד לעו"ד העוסק בתחום. בהצלחה. יעקב שמשי