מיכאל

בקשה לישוב סכסוך יש עומס בביהמ"ש

שלום רב, לפני 60 ימים הגשתי בקשה לישוב סכסוך לביהמש, לפי החוק החדש. הבעיה שקבעו לנו פגישה ראשונה ביחידת הסיוע בטווח של 120 ימים!! ממועד ההגשה, כלומר 4 חודשי המתנה. השאלה היא האם אני מחויב להמתין תקופה זו? אני רוצה להגיש תביעות לביהמש. תודה רבה לכל סיוע

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

שלום מיכאל. מדובר בחוק ותקנות חדשות ורק עתה מתחילות להינתן החלטות שמבהירות את הערפל הרב. לפי דעתי בחלוף 60 ימים הנך זכאי להגיש תביעותיך ולא להמתין לפגישת המהות. בהצלחה.