אריאל

ניתוק קשר עם משפחה שלי

היי, אז בגדול בלי לפרט יותר מדי אני מעדיף לנתק את הקשר עם משפחתי בעתיד הקרוב, אני מניח שהמשפחה תקח את זה קשה אבל אין מה לעשות אני מאמין שאני חייב לבצע זאת בשביל כולנו. בקרוב מאוד אסיים תואר ומתכנן להגר למדינה אחרת (ככל הנראה ארהב). החשש שלי היא שהמשפחה לא תקבל את הרצון שלי לנתק איתם את הקשר והם יבואו לחפש אותי. האם יש לי דרך עצמי למנוע מהם לבצע זאת? האם יש להם זכאות בכלל לדעת לאן טסתי (בהנחה כמובן שהמידע הזה לא יגיע מהמכרים שלי)? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

אריאל שלום כפי שזכותך לפעול לפי רצונך, בהנחה שאתה בגיר וכשיר משפטית, להתנתק ממשפחתך, לבני משפחתך זכות לפעול לשימור קשר עמך, כל עוד שני הצדדים פועלים כדין. לגבי השאלה הנוגעת ליעד הטיסה, אתה לא חייב למסור מידע לאף אדם, בהנחה האמורה לעיל.