אייל

תביעה קוליטיבית נגד המשטרה והחוקרים על שיבוש ראיות והוכחות

משפחתנו נסעה לבית קברות לאזכרה לבן משפחה, בכניסתם נתקלו באלימות מצד השומר, השומר התיז גז פלפל וחטף כנראה מהלומה בפניו איננו יודעים אם כתוצאה ממי מאיתנו או מחפץ כל שהוא שפגע בו תוך כדי השתוללות חסרת הרסן שלו. הוגשו תלונות משני הצדדים, ידוע לנו שהשומר הוא בעל עבר דומה למכביר. ובכל זאת המשטרה בחרה לתבוע את משפחתנו בעלת אנשים מבוגרים יחסית בין הגיליאים 67 ל45 - אנו חושבים שיש לשומר קשרים במשטרה. בסרט שמתלווה לתיק ניכרים סימני עריכה ורק קטעים ממנו מוצגים. מה אנחנו יכולים לעושות במקרה שנזדכה, האם אנחנו יכולים לתבוע את המשטרה את החוקרים?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום אייל, המלצתי המידית היא שמשפחתך, בעיקר החשודים, ייוועצו בדחיפות עם עו"ד מומחה בפלילים. אין להקל ראש לרגע במצב בו הם נמצאים. תפקידו של עורך דין פלילי במסגרת עבירות אלימות הינו תפקיד חשוב ביותר. רק עורך דין מנוסה ומקצועי יוכל לבחון כראוי את תיק החקירה שנפתח נגדכם ולגבש יחד איתכם קו הגנה ברור. רק לאחר עיון בתיק החקירה וגיבוש קו ההגנה קובעים את הפעולות המתבקשות, כולל הגשת תלונות ותביעות כנגד כל מי שלא פעלו כנדרש או מצופה מהם. עבירות אלימות והפרת הסדר הציבורי חייבות לבחון גם את התנהגות האחראים על השמירה והסדר, סמכותם, שיקול דעתם ועוד... בהצלחה