יצחק מחלוף

אשור על עבירות מין לעובד זר

אני בעלים של חברת קייטרינג שנותן שירות הזנה במוסדות חינוך ברצוני לקבל עובד זר לעבודה התבקשתי על ידי הקבט של המוסד להמציא אישור על עבירות מין והתברר לי במשטרה שרק אדם עם תעודת זהות כחולה יכול לקבל אז איך אני יכול להוציא לו אישור כזה תודה ושבת שלום

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

החוק מחייב שבמקרם מסוימים, בסוגי עבודה מסוימים יש חובה באישור על העדר הרשעות בעבירות מין. המשטרה מנהלת רישומים גם ביחס לנתינים זרים, ככל שהם עברו עבירה. בכל מקרה, ככל שאין בידך האישור, ומדובר בעבודה שמחייבת אישור, אתה לא יכול להעסיק אותו בעבודה הזו. הייתי מתעקש מול המשטרה.