אמא דואגת

עבירת מין בין קטין בוגר לילד

בני קיום בן 18.5 בגיל 14 עד 16 בשילוב של בעיות נפשיות שעדיין לא היו מאובחנות התעסק עם בן דוד קטן . הדבר התגלה וההורים של הילד אמרו שלא רוצים להגיש תלונה אך דורשים שהבן שלנו יטופל נפשית ואף יאובחן שלא מסוכן. עשינו זאת ויש בידינו מסמכים. הוסכם בינינו בעל פה שאנחנו נממן את הטיפולים של הילד במידה ויהיה צורך. הילד עבר כ 30 שיחות שמוממנו על ידינו ידוע לנו מהעבר שהילד הינו ילד מאד עצבני כעסן חוצפן וההורים כעת כל תופעה של הילד משליחים על מעשי בני. הם אף טוענים שתמיד אפילו עד זיקנה אם יהיה סיכוי קלוש שבעיות של הילד בעתיד יהיו בחשד בגלל בני אנו נשא בהוצאות הכספיות. כרגע בנינו מאובחן ומטופל בתרופות פסיכיאטריות בשילוב שיחות עם פסיכולוגית הממליצים על הגשת נכות לביטוח לאומי. כמו כן קיבל פטור משירות צבאי על סעיף 21 נפשי. שאלתי היא כיצד אנו פותרים בעיה של תשלומים כשאנו מרגישים שדורשים מאיתנו גם עבור דברים הלא קשורים אנו חוששים שזה יימשך לעד הם אף מאימים שיגישו תלונה במשטרה ובני יכנס לכלא? בנוסף לתשובה אנו מעוניינים גם בייעוץ אישי אצלך.

זוהר הלוי, עו"ד

לפונה שלום, מפנייתך ניתן ללמוד שמדובר בנושא מורכב, רגיש ובעייתי ועל כן, חשיבות הירידה לפרטים מקבלת משנה תוקף על מנת שאוכל לתת תשובה אחראית ורצינית. אמליץ לך להיוועץ בגורמי טיפול מקצועיים בשילוב ייעוץ משפטי של עורך דין הבקיא בדין הפלילי והנזיקי ולהמשיך בטיפול משם.