ליאור

קיום יחסי מין ללא רצון

שלום יש לי בעיה ואני כבר 8 שנים סוחב ענין זה על גבי .. כל פעם שרציתי ליפתוח זאת ולהגיש תלונה אמרו לי לא כדיי לך ,,, הוא אדם עמיד ומפורסם ובשל כך דחיתי את הענין ,,, השבוע פגשתי באדם הזה בחדר כושר וזה העלה בי שוב את החויה הלא נעימה שעברתי איתו ,, הסיפור כך : המתנתי באיזה חניה בשעות הערב אני חושב שהמתנתי לחבר בזמן זה הוא ניגש אליי עם הרכב וביקש לשוחח עמי ,,, עלתי הכן לרכבו והוא אמר שהוא רוצה שנדבר במקום שקט אמרתי סבבה הוא נסע בקירבת מקום לאיזה גן שקט בתוך שכונה ,, הוא התעקש שנעבור אחורה והייתי דיי שתוי מלפניי ,, הוא הפשיט אותי למרות שאמרתי בברור אני לא מעונין לא רוצה ועשה את מה שהוא רצה ,,, שאלתי האם כדיי להגיש תלונה ? או לוותר ולחיות עם הכאב הזה ומדיי פעם ליראותו בחדר כושר או באיזו מסיבה לא יודע אני מאז פגוע ואפילו דיכאוני אשמח לתשובה בעניני תודה ליאור ... יש לציין שאני בחור ולא בחורה ,,,

עו"ד דרור שלום

שלום ליאור. ראשית אני מתנצל על האיחור במתן המענה. אתה מתאר בעיה שיש ללא מעט מתלוננים בעבירות מין, במקרים כמו שלך יש מספר בעיות שיש לתת עליהן את הדעת. כגון חלוף הזמן ממועד ביצוע העבירה, ככל שעובר הזמן יש לתת הסבר מניח את הדעת לשאלה מדוע המתלונן או המתלוננת החליטו להגיש תלונה לאחר כ"כ הרבה שנים , קושי נוסף, איסוף הראיות לאחר שנים, קל יותר לאסוף ראיות בסמוך למועד האירוע כמו, מצלמות, איכון טלפוני התרשמות מהתנהגותך וכדמ'. יחד עם זאת, כפי שראינו בשנים האחרונות, הוגשו תלונות נגד אנשים מפורסמים בגין עבירות מין לאחר שנים של שתיקה וחלק מהחשודים אף הורשעו. החוקרים יתרשמו ממהימנותך, יערכו עימותים בניכם וינסו לבדוק כל פרט שיסייע לגבש כתב אישום. במקביל גם תוכל להעזר במרכזים התנדבותיים המסייעים לנפגעי עבירות מין.