יניב

מתן אישור משטרה לטובת עבודה באוטובוס באחת החברות דן/אגד וכד'

שלום רב. לפני כ-10 הורשעתי בבית המשפט לבעילה אסורה בהסכמה, לאחר ששכבתי עם קטינה( נודע לאחר המעשה). קיבלתי עבודות שירות למשך חצי שנה. כיום אני מעוניין לעבוד על אוטובוס ושהוצאתי אישור משטרה, רשום אינו יכול לעבוד עם קטינים?! למרות שאני עובד בתחבורה ציבורית על מונית ומסיע קטינים השכם וערב בכל יום! כיצד ניתן לשנות זאת במשטרה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא עין-צבי

עסק שבין עיסוקיו הסעת קטינים הוא מוסד לצורך החוק למניעת העסקת של עברייני מין במוסדות מסוימים. ככזה, חל איסור להעסיק אדם שהורשע בעבירת מין משך 20 שנים מיום הרשעתו. המשטרה לא יכולה לעשות דבר בעניין. האפשרות היחידה היא לקבל פטור מועדה מיוחדת שמוסמכת לאשר עבודות במוסדות שכאלה. מדובר בועדת מומחים שבראשה יושב שופט. בהליכים בפני ועדה שכזו רצוי מאוד להיות מיוצג.