אורית

תביעה כנגד אדם שנפטר

שלום, הגשתי תביעה כנגד איש המזגנים אשר עבד בביתי. כאשר שלחתי לו את כתב התביעה הודיעו לי שהוא נפטר. מה עלי לעשות? אודה לעזרתכם אורית

עו"ד שי ורד

אורית שלום רב, אם המנוח עבד במסגרת חברה, אז את צריכה פשוט להמשיך עם התביעה כפי שהיא. אם הוא היה עצמאי (עוסק מורשה) את יכולה להגיש בקשה לבית המשפט לחילופי בעל דין ולהחליף את שמו של המנוח בשמות של היורשים שלו. את יכולה לעקוב על שמות היורשים, ככל שהוגשה בקשה לצו ירושה או לצו קיום צוואה, באתר של הרשם לענייני ירושה: http://apot.justice.gov.il/RashamYerusha/BakashaRasham/wfrmBakashaRasham_List.aspx בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית