ללא

בקשה לחייב את הצד השני בהוצאות המשפט בסיכומי כתב ערעור

1) בכתב הערעור (בארצי על פס"ד של האזורי) לא נתבקש לחייב הצד השני בהוצאות (פשוט נשכח). האם ניתן בסיכומים לבקש זאת? נניח מהטעם שכאשר לא נתבקש לא הייתה ידיעה כי בית הדין יחייב גם בהתדיינות פרונטלית אשר כרוכה בתשלום שכט עו"ד. 2) מאחר וכתב הערעור כתוב באון תמציתי ואין מאיפז "לחתוך" האם ניתן בסיכומים פשוט להעתיק את כתב הערעור, ולהוסיף עליו נניח דף או שניים שיפרטו את הרקע? 3) האם כאשר מורים על כך שהסיכום יוגש ב-10 עמודי מלל הכוננה היא שעל ה-10 הללו ניתן להוסיף גם נספחים. תודה על העזרה תודות על העזרה

עו"ד שי ורד

1. כן. ניתן בסיכומים לבקש לחייב בהוצאות. 2. הדבר אפשרי, אולם נהוג בסיכומים להתייחס גם לדיון הפרונטלי אם היה, ולראיות שהוצגו במסגרתו, אם הוצגו. 3. הנספחים היו אמורים להיות מצורפים לפני כן במסגרת תיק מוצגים, אולם מכל מקום, אם יש נספח או אסמכתה (כמו פסק דין אחר) שמצרפים, אותו נספח לא נספר בעמודים שנקצבו. כלומר, הם בנוסף לעשרה עמודים. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ייצוג בבית משפט – ליטיגציה מסחרית-אזרחית