אזרח

תלונות שכן שאיתו אני נמצא בסכסוך

בלג בעומר מספר בני נוער בשכונה ביקשו לאחסן בירות קלסברג במקרר שעומד בחצר שלנו והסכמתי בערב שהגיעו לקחת את השתיה למדורת לג בעומר השכן התקשר למשטרה והגיע שיטור קהלתי שמכיר את הסיכסוך שכנים והכזב אמר שמכרתי להם אלכוהול כאמור זה שתיה שלהם וזה מה שמסרתי לשוטר ואף הצעתי לו לקבל את מספרי הטלפון של הבני נוער לאמת השוטר מסר לי שאסור גם לקרר לגיל פחות 18 אלכוהול והלך עם מתנדב להמשך פעילותו וכו האם המעשה שהסכמתי לקרר לבני נוער את הבירות במקרר זה מעשה פלילי? האם אסור היה לי לקרר להם את הבירה על פי החוק? למען הסר ספק אציין במפורש כי לא מכרתי שום בירה לרבות שיש לי מצלמות אבטחה ואף מסרתי על כך לשוטר

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

אזרח יקר הסיפור שסיפרת הינו מורכב . הייתי ממליצה לך לשכור עו"ד המתמחה בדין הפללי . בשורות טובות ובהצלחה .