אזרח

תלונות שווא והטרדות ממסדיות

אין צורך להסביר אגב על חומרת תלונת שווא תודה אבל איך והאם אפשר לתבוע שכן ואת ילדיו גילאי 35 על התקשוריות שווא למשטרה שאין בסופה חקירה ותלונה האם צריך פשוט להגיש תביעה עם תאריך התלונה ואתם תבקשו את דוח ביקור המשטרה (כי אין זימון ואו חקירה ששם אפשר להזמין את התיק סיכום: כיצד ניתן לתקוף שכן מהגהינום על התקשרויות למשטרה והטרדות בלתי פוסקות בכלל כגון פניות לעירייה שיש לנו ליכלוך בחצר ויש מחסן מקורה באזבסט משנת 1970 שלא מחייבים להוריד אותו אלא מרצון וכו אני מעוניין לגרום לו כאב בכיס 1 תביעת נזיקין 2 תביעת הטרדות פעם שמעתי שיש הליך שהוא בדרגה מעל צו הטרדה מאיימת קרי סנקציה משפטית נגד שכן נ-ב בוצע נגדו צו הטרדה מאיימת אך אחרי חצי שנה הוא חזר לסורו

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

תמיד אפשר לפנות לבית המשפט בבקשה לצווי הגנה. ניתן לפנות למשטרה ולהגיש תלונה על איומים וכמובן תמיד לתבוע אזרחית ולשון הרע. בהצלחה