יואב

הבעל רוצה גירושין והאישה דורשת שלום בית

הגשתי תביעת גירושין באופן עצמאי אבל אשתי הגיעה עם עורכת דין שטענה שהיא רוצה שלום בית ובית הדין קיבל את הטענות שלה. אני יודע שאשתי לא באמת רוצה שלום בית אלא רק רוצה לסחוט ממני כספים. מה ניתן לעשות כדי לקבל גט? כמה זמן אני מחוייב לשלום בית?

עו"ד הילה בורנשטיין

יואב שלום, עליך לנסות ולהוכיח ככל הניתן כי כוונותיה של אשתך אינן אמיתיות. לא הבנתי משאלתך אם אתה מיוצג או לא, כיוון שקיימות עילות גירושין אשר עשויות לסייע לך בהליך הגירושין. אין זמן מסוים בו אתה מחוייב לשלום בית. למרות רצונך בגירושין מהירים אני מציעה לפעול בצורה רגועה ולפנות לייעוץ מקצועי על מנת לבחור במהלכים הנכונים. בהצלחה