אנונימית

האם למרות הבגידה יחייבו לשלום בית?

שלום, גיליתי שבעלי יצר קשר עם נשים אחרות באינטרנט אבל הוא לא רוצה להתגרש. אני רוצה להתגרש. הוא רוצה שלום בית ואני לא מעוניינת. האם בבית דין רבני יתעלמו מבגידתו ויחייבו אותי לשלום בית איתו?

עו"ד הילה בורנשטיין

שלום לך, את כותבת שהוא יצר קשר עם נשים באינטרנט, האם הוא בגד בפועל? דבר נוסף לא ברור אם כבר הוגשה תביעת גירושין ועל ידי מי או שאתם רק שוקלים את העניין? מכל מקום, לא ניתן לחייב אף אחד לשלום בית, אם את סבורה שאין כל עתיד לקשר. מה שחשוב יותר הם נימוקייך לרצונך בגירושין, כיוון שאם תסרבי "סתם"לשלום בית ותתעקשי להתגרש את עלולה להפסיד זכויות רבות.