משה

שלום בית עם אשה בוגדת ולא נאמנה

אני ואשתי בשלום בית אבל התברר לי שאשתי לא נאמנה וכנראה בוגדת בי עם גבר אחר. מה לעשות? איך זה ישפיע על שלום הבית?

עו"ד הילה בורנשטיין

משה שלום, מאחר ואישה בוגדת אסורה על בעלה -חשוב שתחליט מה אתה רוצה שיהיה בהמשך הקשר. אם אתה באמת רוצה בשלום בית למרות הכל כדאי שתבקש מאשתך הבהרה באשר להתנהגותה ותפנו לייעוץ זוגי. באם אתה מעדיף להתגרש עובדת הבגידה של אשתך תסייע לך שכן באם תצליח להוכיח את הבגידה, אשתך תפסיד מזונותיה וכתובתה ויהא עליך לגרשה. בסופו של דבר ההחלטה האם להמשיך בשלום בית או לא תלויה ברצון הצדדים.