טלי

ההבדל בין הוצאת אזרחות בולגרית לבד לבין הוצאה אזרחות בולגרית עם עו"ד

מה ההבדל בין הסדר של הוצאת אזרחות בולגרית לבד לבין הוצאת אזרחות בולגרית עם עו"ד? האם עו"ד מקצר את התהליכים והאזרחות ניתנת מהר יותר?

מריאנה עזיז עו"ד

שלום רב, ההליך לקבל או לאשר, או לחדש את האזרחות בולגרית מוסדר בחוק ויש לו מועדים משפטיים שונים. רק במקרה מיוחד סגן נשיא בולגריה יכול לחתום על תעודת אזרחות לפני המועד המשפטי שנקבע בחוק. . עורך הדין עם ניסיון בתחום זה הוא ללא ספק חשוב ומומלץ. לבד קשה להסתדר בכל הבירוקרטיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון בולגרי, אזרחות בולגרית ועסקים בבולגריה