שלום שלום

חוזה מכירת דירה סעיף משכנתא

שלום רב. בחוזה המכירה עו"ד הקונה מתעקש לכתוב את הסעיף הבא. במידה ולא יהיה ניתן לערוך שינויים במסמכי המשכנתא המונפקים על ידי הבנק מתחייב המוכר לחתום על המסמכים כפי שנמסר לו. מנגד עו"ד המוכר לא מוכן לקבל את הסעיף ומבקש למחוק אוחו. היות וכן הוא רוצה לשנות סעיפים שמקובל לשנות אותם למשל כמו הטלת התחייבויות כספיות על המוכר. כל עו"ד מתבצר בעמדה שלו. אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

סעיף המשכנתא בהסכם מכר של דירה הוא תמיד מוקש רציני. בתור עו"ד המייצג מוכר, לא הייתי מוכן לנוסח כזה של סעיף כיוון שאי אפשר לדעת מראש מה הבנק ידרוש.