yg

בקשה להורדת מחיר דירה מקבלן בעקבות ירידה צפויה של המע"מ כפי שפורסם

שלום, אני נמצא במו"מ על רכישת דירה מקבלן בבניין מגורים הנמצא בעיצומה של בנייה, ויהיה מוכן באמצע 2017. האם ניתן לבקש הורדה של מחיר הדירה בעקבות ירידה צפויה של המע"מ כפי שפורסם היום? כמובן, במידה והחתימה על החוזה תיעשה לאחר ירידת המע"מ באופן רשמי. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

בהחלט כן. כל תשלום המשולם בגין רכישת הדירה צריך להיות מורכב מסכום בסיס + המע"מ הקבוע על פי דין במועד התשלום. זו הערה שעורכי דין המייצגים רוכשי דירות מקבלן מבקשים תמיד להכניס להסכם (אם זה לא קיים כבר), יחד עם הערות חשובות נוספות. המלצתי החמה היא לקבל ייעוץ מעו"ד לגבי כל תנאי ההסכם עליו אתה עומד לחתום, שכן עורך הדין של הקבלן לא מייצג אותך ואסור לו לייצג אותך. מוזמן לפנות אלי באופן אישי. בברכה,