מיכל

עזרה דחופה - דירה שלי נמכרה ללא ידיעתי

רכשתי דירה לפני 7 שנים .עו"ד שלי לא רשם לטובתי הערת אזהרה ולא רשם את הדירה על שמי. לא ידעתי על כך. עכשיו גילתי כי לפני כמה שנים נפטר המוכר וילדיו, מכרו עכשיו את הדירה. מה אני יכולה לעשות? האם להגיש תביעה לבית המשפט שיקבע שהדירה שלי? האם בית המשפט יחזיר לי את הדירה למרות שלא נרשמה על שמי לפני 7 שנים? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

מדובר במצב של עסקאות נוגדות, יש המון הלכות ופסיקות בנושא. לא ניתן לייעץ במסגרת הזאת. מוזמנת לפנות לייעוץ פרטני.