מוני

מה הפרוצדורה לקבלת הסכמה מהמנהל ?

במידה ונדרשת הסכמה מהמנהל לביצוע עסקה כדוגמת בשל היות הרוכש תושב חוץ ואו במקרה ומופיע בנסח שצריך הסכמה , מה הפרוצדורה . איזה מסמכים יש להגיש ותוך כמה זמן ניתנת תשובה ? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

מוני שלום, למינהל שי פרוצדורות שונות לגבי סוגי דירות שונות (רישום בטאבו, חברה משכנת, היעדר חברה משכנת, בניה רוויה, צמוד קרקע וכו'). אני מפנה אותך לאתר שלהם שהינו די מסודר, תוכל לראות שם איזה מסמכים יש להגיש לצורך קבלת הסכמה. בברכה,