דודיאן

פיצוי בגין הפרת מו"מ עסקת מכר שלא בתום לב

מהו גובה הפיצוי שניתן לתבוע בשל הפרה לפני חתימת חוזה מכר? החוזה היה מוכן וגמור ונקבע בן עורכי הדין של הצדדים מועד לחתימה. כל הניסיונות לקיים את חתימת החוזה נתקלו בסירוב המוכר שביטל את החתימה יום וחצי לפני המועד המוסכם. הנזקים הם: תשלום שכר טרחה של עו"ד, הפסד עסקאות אחרות בשל ההתקדמות במו"מ הנ"ל. רכישת נכס אחר יקר יותר ובתנאים כספיים נחותים ביחס לעסקה המבוטלת. וכמובן עגמת נפש מרובה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

פרישה ממו"מ צריכה להיות בתום לב. אם הפרישה אכן לא בתום לב - למשל חתימה עם רוכש אחר במחיר גבוה יותר, או נסיגה מסיכומים מסחריים, הרי שיכולה לקום עילה לתביעה משפטית בגין נזקים כאמור. בחינה עמוקה יותר של התיק יכולה להיעשות רק באופן ספציפי מול עורך דין הבקיא בתחום, ואשר ניהל תביעות הנוגעות לחוסר תום לב במו"מ/אכיפה של בביצוע עסקאות מכר.

דודיאן

מכיר עורך דין הבקיא בתחום, ואשר ניהל תביעות הנוגעות לחוסר תום לב במו"מ/אכיפה של בביצוע עסקאות מכר?.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

פנה אלי בפרטי 052-3819696