יוסף יוסף

חוקיות זכרון דברים,שנתקבל ממתווך.

שלום, במהלך משא ומתן בין קונה למוכר, המתווך מסר לצדדים טופס זכרון דברים למכירת דירה. הטופס נמסר לבקשת הצדדים העזרה. בטופס הפרטים נכתבו בידי הצדדים לא התערבות המתווך. ושולמה מקדמה על חשבון הבית בסך 2000₪. לאחר כחודש הקונה מתחרט ולא רוצה לקיים את חלקו בהסכם. האם יש מקום לחייב את הקונה לשלם עמלת תיווך על פי חוק. אודה לכם על עזרה מקצועית.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

הנושא מורכב, בלי לראות את המסמך עצמו ולהבין מהצדדים את מידת ההתערבות של המתווך בחתימה על הסכם מחייב בין הצדדים, אם הוא מחייב, לא ניתן לחוות דעה.