אברהם מאמו

המון שאלות.[א[.מה ניתן לעשות עם עו,,ד שמביש את המקצוע וגרם לי לנזקים במאות אלפי שקלים ואיך אני גורם לו לפצות ולשלם את כול הנזק שהוא גרם

מירמה הכשלת תביעות משפטים במאות אלפי שקלים וקים קושי להגיד לבית משפט מדוע לו הוגשה תביע עד הזמן הזה .וכמובן ארגון כול החומרים ומציאת עוד והגשת מספר טביעות

item.Author מנהל הפורום עו"ד גיא פלנטר

במחוזות השונים בשלכת עורכי הדין קיימות ועדות אתיקה וניתן להגיש תלונה כנגד עורך הדין. באם תגובת עורך הדין לתלונה לא תנחי את דעתה של וועדת האתיקה - תוגש קובלנה (מעין כתב אישום) כנגד עורך הדין לבית הדין המשמעתי ושם תתברר התלונה ובאם עורך הידן יורשע, ינקטו כנגדו אמצעי משפט. באם עורך הדין גרם לך נזק כלכלי - אתה יכול להגיש כנגדו תביעה אזרחית.