נטע

לפני דיון משמעתי

אני עובדת במשרד ממשלתי ונתתי באופן חד פעמי אישור לבן משפחה שלי מהמשרד שלי למרות שאני לא מוסמכת רשמית לתת אישור כזה. השעו אותי כרגע מהתפקיד ואני מחכה למועד של דיון משמעתי שאני יזומן אליו. האם יש משהו שאני יכולה לעשות לפני הדיון כדי להציל את עצמי?

עו"ד גונן בן יצחק

נטע שלום רב! מהפנייה שלך לא ברור מה האישור ומה ההליך שקדם להשעיה. ככלל, טרם השעיה יש מקום לשימוע וזכותו של אדם להגיע לשימוע מלווה בעורך דין. גם נושא הדיון המשמעתי הוא דבר שיש להתכונן לקראתו כהלכה. אני ממליץ לא להתמודד לבד עם ההליך. ייתכן שפגמים שנפלו בהליך כגון שימוע לקוי לקראת השעיה יכולים לסייע לך בהמשך הדרך. את מוזמנת ליצור קשר איתי או עם כל עו"ד שבקיא בתחום המשמעת להמשך ייעוץ. בהצלחה גונן בן יצחק, עו"ד