אור

החתמת לקוחות לדירה בבלעדיות

שלום 1)אני מחתימה לקוחות לדירה בבלעדיות 6 יורשים האם אני חייבת שכולם יחתמו על טופס הבלעדיות? אם יש דרך להחתים רק יורש אחד או שניים (ושהעניין יתפוס אם חלילה תהייה בעיה) אשמח לדעת 2)אם חייבים את כל היורשים לחתימה .אחת היורשות גרה רחוק מאוד באיזה דרך אני יכולה להחתים אותה כדי שלא תהיה בעיה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב העדיפות כמובן להחתים את כולם כך אין כל בעיות. אם רק חלק חותם - אפשר יהיה לחייב את אותו החלק בחובה לשלם דמי תיווך - בדומה לבני זוג כאשר רק אחד חותם. בכל מקרה אפשר להחתים את היורש הרחוק גם באמצעות הפקס / מייל ע"מ שיידע מהסיכום של הדברים, ולא ייטען שלא ידע. בהצלחה רבה,