דוד לוי

דיספוזיציה בדירה האם זה גם כולל השכרה

שלום, בבעלותי דירה שהשוכרים עוזבים בעוד כשבועיים. עקב סכסוך הוציאו נגדי צו לדיספוזיציה בדירה כך שאינני יכול למכור אותה כמובן, אבל השאלה שלי האם אני עדיין יכול להשכיר אותה למישהו אחר עד לתום המשפט כדי לא להפסיד הכנסות? תודה. דוד

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב צריך לראות מה בדיוק הצו של בית המשפט אומר. אם אין איסור על השכרה - נראה לי שלא צריכה להיות מניעה, במיוחד אם הכסף נשמר בצד בחשבון נפרד. בכל מקרה של התלבטות ניתן לפנות בבקשה מתאימה לבית המשפט. בהצלחה רבה,