עורך דין ונוטריון. בעל תואר ראשון (B.A.) במנהל עסקים ובוגר במשפטים (LL.B.) המחזור השני (שנת 1999) של בית הספר למשפטים של המרכז הבינתחומי בהרצליה.
עו"ד שגיא בכור הנו שותף במשרד עורכי דין באשדוד מהוותיקים והמוכרים בעיר, המתמחה בתחום הנדל"ן ומיסוי המקרקעין, והינו בעל ניסיון רב בלווי עסקאות מקרקעין מורכבות, לרבות היבטים של מיסוי מקרקעין, היבטים משפטיים, מסחריים ותכנוניים בתחום המקרקעין, חוזי שכירות במקרקעין, התחדשות עירונית: פינוי בינוי ותמ"א 38, וכן מתמחה גם בתביעות פינוי מהירות, תביעות בענייני תיווך וכיוצ"ב
. כמו כן המשרד מעניק את כל שירותי הנוטריון הקשורים לנדל"ן.
עו"ד שגיא בכור חבר בוועדות המקרקעין השונות מטעם לשכת עורכי הדין.
שגיא בכור הינו גם יזם נדל"ן, בעל ניסיון בהדרכה ומעביר את הקורס הכנה למבחן בדיני המתווכים במקרקעין, מתוך ראיה כלל מערכתית ע"מ למנף את העשייה, ולתרגמה להצלחה בתחום.
בבעלותי דירה שהשוכרים עוזבים בעוד כשבועיים. עקב סכסוך הוציאו נגדי צו לדיספוזיציה בדירה כך שאינני יכול למכור אותה כמובן, אבל השאלה שלי האם אני עדיין יכול להשכיר אותה למישהו אחר עד לתום המשפט כדי לא להפסיד הכנסות? תודה. דוד
שלום רב צריך לראות מה בדיוק הצו של בית המשפט אומר. אם אין איסור על השכרה - נראה לי שלא צריכה להיות מניעה, במיוחד אם הכסף נשמר בצד בחשבון נפרד. בכל מקרה של התלבטות ניתן לפנות בבקשה מתאימה לבית המשפט. בהצלחה רבה,