אור

בלעדיות בלעדיות בלעד

עוד שאלה. החתמתי את הלקוח על בלעדיות ועדיין לא נתתי לו העתק כיוון שאני מחתימה על דפים שאני מדפיסה מהמחשב ולא מבית דפוס ואמרתי להם שאני ירשום עוד כמה פרטים אחכ ויביא להם העתק. השאלה שלי האם זה בסדר שאני אצלם במכונת צילום ויתן להם העתק מודפס או שגם הטופס שלהם צריך להיות מקור?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב ע"פ החוק את צריכה לתת עותק ללקוח מייד לאחר החתימה, בין היתר גם כדי למנוע טענה שהוספופרטים מאוחר יותר. יש להקפיד למלא את כל הפרטים הנדרשים בטופס והמלצתי להחתים את הלקוח ליד כל נכס שהוא רואה בשורה נפרדת. כך תימנע הטענה שלא ראה את הנכס דרכך וכו', בהצלחה,