אור

זכרון דברים לפני מכירה

משא ןמתן הגענו למחיר הרצוי . הצעתי ללקוחה להפגש עם הלקוח אז היא אמרה כן נפגש ונעשה זכרון דברים. במידה ומקיימים פגישה הקונה והמוכר ביחד איתי ואני מייצגת מוכר וגם קונה . אם הם עושים בינהם זכרון דברים אני לא מתערבת אבל נוכחת במקום האם זה חוקי?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לך אסור להתערב בעריכת מסמכים משפטיים - אחרת עלול לעלות לך בשכר טירחתך שתפסידי. לכן את יכולה להיות נוכחת אבל לא להתערב בבנושא זה - ואם ישאלו אותך אז להמליץ להם להיעזר בעו"ד בתחום המקרקעין שישמור על הזכויות של הצדדים. בהצלחה,