אור

הסבר .................

אולי לא הייתי ברורה בשאלה לפני.. הכוונה שלי שאם מתווך הביא דרכי לקוח לדירה ואחכ הלקוח ראה שהדירה מפורסמת והלך וסגר עיסקה עם בעל הדירה ולא מוכן לשם למתווך שהגיע דרכי עמלה בגלל שהדירה מפורסמת ואין בלעדיות ולא הזמנת שירותי תיווך חתומה האם אותו מתווך שהגיע דרכי יכול לתבוע אותי כי הדירה מפורסמת או שבגלל שאין לי בלעדיות או שבגלל שאין לי הזהמנת שירותי תיווך חתומה מהמוכר והכל נעשה בע"פ? כי אני לא אומרת לכל מתווך שההסכמה שלי אם אותו בעל דירה היא בעל פה זה לא נראה לי עיניינם בעל הנכס אמר לי שאני המתווכת היחידה שאכנס לדירה תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב רצוי לעדכן את המתווך כי הדירה מפורסמת גם על ידי בעל הדירה. בכל מקרה אי אפשר למנוע תביעה אם יחליט המתווך לעשות כן, מה שאת כן יכולה לעשות זה להשיג הסכם חתום עם בעל הדירה. בהצלחה,