דרור

תוקף זמן חתימה לצתןןך

חתמתי טופס עמלת תיווך לפני כחודש. הדירה לא פורסמה במדיה אבל המתןןך ידע עליה.עקב אי שוויון כספי לא בוצעה עסקה. השבוע בעלת הדירה פרסמה אותה ביד 2.. שאלתי מה פרק הזמן שהחתימה למתווך בתוקף

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם הגעת לדירה דרך המתווך וחתמת לו על טופס הזמנת שירותי תיווך הרי שאתה מחוייב למתווך. אין פרק זמן מוגדר בחוק אבל אם הגעת לדירה דרך המתווך הרי שמגיע לו דמי התיווך לעסקה לפחות אם העסקה נסגרת בחודשים הקרובים. בהצלחה,