אור

העתק טופס .אני מוציאה

טפסי בלעדיות מהמחשב וגם הזמנת שירותי תיווך. לקוח ביקש שאני יתן לו טפסים שחתם עליהם בלעדיות. שלחתי לו בווצאפ והוא רוצה שאתן לו אותם.זה בסדר להביא לו העתק צילום טופס? או להחתים מחדש על טפסים שישארו אצלו. האמת אני מעדיפה לתת צילום ולא להחתים ככ הרבה ולכתוב הרבה השאלה אם זה מספק ובסדר? תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב חייב לתת ללקוח עותק מהטפסים עליהם הוא חתם. אפשר לתת לו צילום של העותק, רצוי כאמור בסמוך לחתימה שלו. בהצלחה,

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב חייב לתת ללקוח עותק מהטפסים עליהם הוא חתם. אפשר לתת לו צילום של העותק, רצוי כאמור בסמוך לחתימה שלו. בהצלחה,