אור

בלעדיות ושיתוף פעולה עם מתווך

מה אני יכולה לעשות עם מתוןך שהביא קונה לשיתוף פעולהלגירה שבבלעדיות שלי. הממתווך הביא עובד של שותפים שבעצם הם חסרי זמן והם אמורים לקנות את הדירה .העובד שלהם הגיע למדוד את הדירה. המתווך אמר שהם רוצים את הדירה ופתאום לאחר כמה ימים החל להתחמק שאין להם זמן ...זה נמשך כבר בערך חודשיים האין זמן. על טופס שיתוף פעולה עם המתווך לא רשמתי שם הקונים שהביא לרגע לא חשבתי על סיטואציה כזו. יש לי את השם הפרטי של אחד השותפים. יש לי תחושה ולא סתם שהמתווך מחכה שתסתיים לי הבלעדיות(דירה שהסיכוי שתימכר קלוש מאוד כך שהוא לא דואג ולקחותיו רוצים אותה בגלל סיבה כלשהי). איך אני יכולה להבטיח את העמלה שלי מהמוכר אם אותו מתווך יסגור עיסקה לאחר בלעדיות? הוא יכול לחכות ולקבל אחכ גם עמלה מבעל הדירה .זאת השיטה וזה קורה. מה אני יכולה לעשות במצב כזה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב על מנת להימנע מכך - את רושמת את הפרטים של כל הקונים שהגיעו לדירה בזמן הבלעדיות גם בשיתופי פעולה - במיוחד אם את לא סומכת עליהם. בהצלחה,