אור

שלום שיתפתי פעולה עם

עוד מתווך לדירה שבבלעדיות שלי. המתווך הגיע עם עובד של 2 שותפים . כדי שימדוד ויבדוק. העובד אמר שהדערה מתאימה והשותפים צריכים לבוא לראות. המתווך מושך אותי כבר חודשיים בתירוצים כאלה ואחרים. שמעתי ממתווך נוסף שמכיר אותו ואומר שהוא מחכה שתיגמר לי הבלעדיות ואז רוצה להביא את 2 השותפים על מנת לקנות את הדירה . האם אני יכולה לעשות משהו במצב כזה עמ להבטיח את העמלה שלי מהמוכר במידה והדירה תימכר ל2 השותפים לאחר הבלעדיות שלי?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כן תתעדי את הפגישות עם המתווך מבחינת תאריך. תתעדי את השמות של השותפים של הדירה שהגיעו בזמן הבלעדיות. ככל שיהיה תיעוד מסודר לגבי אנשים שבאו בזמן הבלעדיות שלך תוכלי לפנות אל המתווכים בבקשה לשלם לך את עמלת התיווך המגיעה לך. אם מתווכים אלה פועלים בדרך לא ישרה- אזי לא כדאי לעשות איתם שיתופי פעולה בעתיד. בהצלחה,