איתמר

יציאה מבלעדיות לאחר חודש

חתמתי על בלעדיות לפני חודש ימים במהלכו לא הגיע אף אחד לראות את הבית, האם יש דרך לצאת מחוזה הבלעדיות? ( חתמתי לו ל-5 חודשים)

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב צריך לראות אם המתווך ביצע לפחות 2 פעולות תיווך שהסכמתם עליהם. אם המתווך לא ביצע אותן ניתן אחרי 1/3 מהתקופה לצאת מהחוזה ביניכם. בהצלחה,

איתמר

פרסום כלשהו נחשב לפעולת תיווך? הפרסום בוצע אבל לא הגיע אף אחד לראות את הדירה ואפילו הוא לא יצר איתי קשר בחודש הזה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב תלוי מה הפרסום? יכול להיות שלט או פרסום ביד 2 או כל דבר אחר שהסכמתם עליו. בהצלחה,