חיים

עברו שנתיים מאז החתימה למתווך

לפני כשנתיים העמדתי את דירתי למכירה וחתמתי למתווך לאחר מכן החלטתי לא למכור לפני כשלושה חודשים פנה אלי אחד המתוכים שחתמתי לו וממש נדנד לי להביא מישהוא לראות אמרתי לו שזה לא רלונטי כי אני לא מוכר כרגע אבל מכיון שלחץ אמרתי לא שהוא יכול לבוא (אז חשבתי שאין לי מה להפסיד כי ממילא לא חשבתי שאמכור בתקופה הקרובה ובגלל שלחץ הסכמתי) עברו שלושה חודשים והחלטתי למכור את הדירה פרסמתי לבד ופנה אלי הבנ"א שראה לפני שלושה חודשים דרך המתווך האם החתימה שלי מלפני שנתיים מחיבת אותי ?

דרור

מפני שהמתווך היה הגורם העיקרי להיקשרות ביניכם מגיע לו דמי תיווך ללא הגבלת זמן חתימת החוזה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון אם אין הגבלת זמן על המסמך המקורי אזי החתימה מחייבת אותך. יש לזכור שהקונה אכן הגיע דרך המתווך ו-3 חודשים זה לא פרק זמן מספיק לניתוק היחסים בעניין זה. בהצלחה רבה,