מיכאל

טופס הזמנת שירותי תיווך

חתמתי על טופס הזמנת שירותי תיווך לקוח (שוכר) המתווכת לא הסבירה לי מה אומר הטופס גם ששאלתי אותה ובכל זאת חתמתי,בכל מיקרה את אותה הדירה שהיא הראתה לי היום ראיתי במודעה ביד 2 שהמספר הוא ישירות לבעלים,השאלה שלי אם אפנה ישירות לבעלים והמתווך יגלה אם הוא יכול לדרוש דמי תיווך?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם ראית דירה דרך המתווך לראשונה אתה תהיה חייב בדמי תיווך אם תרכוש אותה בסופו של יום מאחר וחתמת על הסכם על דמי תיווך. בהצלחה רבה,