ריבקה

מתווך שבעצמו לא פועל לפי חוק המקרקעין

איך רשם המתווכים מתייחס למתווך שעוסק במכירת והשכרת דירות אבל בעצמו מזלזל בחוק המקרקעין ומסרב לשלם כבר למעלה משנה דמי ועד בית

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אין קשר בעניינינו לרשם המתווכים. דייר שלא משלם ומקבל הודעות על כך יקבל פנייה רשמית מכך מועד הבית או חברת הניהול (אם יש כזאת). אם גם זה לא עזר ניתן לפנות לעו"ד פרטי ע"מ שיוציא מכתב התראה לפני הגשת תביעה. בסוף אם הכל לא עוזר ניתן לפנות בתביעה למפקח על המקרקעין. נציין בשולי הדברים, כי החובה לתשלום ועד הבית הינה של בעל הבית עצמו ולא השוכר. בהצלחה רבה,