כרמית

רישום בטאבו חובה או לא

רציתי לשאול האם יתכן ולקוח קונה דירה ולא נרשמת לו הערת אזהרה בטאבו וגם הפרטים שלו לא נרשמים אלה הבעלים הקודמים רשומים. אני פשוט מנסה לעלות על לקוח שמנסה לעקוף את דמי התיווך.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הסיטואציה לא סבירה אלא אם יש מניעה אוב' לרשום הערת אזהרה. אחרת זו התרשלות של עורך הדין שערך את העסקה. לעיתים לא מתאפשר לרשום הערת אזהרה ואז נרשם הערה בחברה משכנת וברשם המשכונות (במקרה שאין רישום בטאבו). הפיתרון לשוב ולבדוק עוד חודש - חודשיים. בהצלחה,