נועה

פירוט המקרה - הלקוח ידע באיזה בניין הדירה

הלקוח ידע שאני הולך להראות לו דירה ברחוב דיזינגוף 50 ועדיין הוא הסכים להיפגש איתי ולחתום על טופס התיווך. אני מאמין שאם הוא ראה שם דירה אז הוא היה צריך לברר לפני כן אם מדובר באותה דירה ולא לבוא. לפי מה שהבנתי ממך קודם נותנים ללקוח למלא את הטופס ולחתום ורק לאחר מכן להוסיף את הכתובת של הדירה בטופס עצמו? עכשיו מה לגבי העתק...האם חובה לתת לו העתק מהטופס?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לא מה שהתכוונתי. קודם ממלאים את הטופס, הלקוח מאשר את נוסחו כולל גובה שכ"ט וכדומה, אחר כך מוסיפים את הכתובת של הדירה ומחתימים את הלקוח לפני שמראים לו את הדירה. כן חייבים למסור עותק מהטופס ללקוח כמובן. בהצלחה רבה,

נועה

אבל אם לא מסרתי העתק זה לא פוסל את תשלום דמי התיווך נכון?