שמחה

רישום בספר תקבולים ותשלומים

אני מתווכת דירות והגשתי תביעה נגד לקוח וכחלק מהבדיקה המשפטית שכרתי עורך דין ושילמתי לו כסף. בנוסף בית המשפט שלח אותי לבדיקת פוליגרף. השאלה שלי האם אני יכולה לרשום את הוצאות הבדיקת פוליגרף והוצאות עורך דין בספר התקבולים והתשלומים שלי כמתווכת דירות מכיוון שההוצאות האלה הם חלק ממסגרת עבודתי? מצד שני אם אני זוכה במשפט יכול להיות שהקבל החזר עליהם רק שזה יכול לקחת עוד כמה חודשים טובים ואולי אפילו גם שנה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב עקרונית התשובה חיובית. אולם מומלץ להיוועץ עם רואה החשבון שלך שהינו הגורם המוסמך לייעץ לך בעניין זה. בהצלחה רבה,