דניאלה

האם זכרון דברים מחייב את הלקוח לשלם לי דמי תיווך?

אני מתווכת נדלן והלקוח כתב זכרון דברים עם המוכר בוואצפ שהוא מתחייב לקנות את הדירה במחיר 1.600 כמו כן רשום שם שמו ותעודת הזהות שלו והפרטים של המוכר שמתחייב למכור לו את הדירה. האם אני יכולה לדרוש מהלקוח שלי את תשלום דמי התיווך לפני שהתבצעה חתימת החוזה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב מאחר וזיכרון הדברים הינו בטלפון המלצתי לחכות לחתימת חוזה מחייב בכתב עם חתימת 2 הצדדים עליו. בהצלחה,

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב החזר הוצאות רק במידה ואת זוכה כמובן או ע"פ הסכם פשרה בין הצדדים - ואז לפי מה שמוסכם ביניכם. בהצלחה,