שטל דוד

האם קונה , שמכיר את בעל דירה חייב לבנות עסקה רק עם מתווך שקיבל בלעדיות לנכס ודורש 2% עמלה ?

בעל הדירה חתום בלעדיות עם מתווך. לקונה אין שום קשר עם המתווך ,ורוצה לפעול מול בעל בדירה .ניתן חוקית !

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב רק מי שחתום על הסכם תיווך והסכם בלעדיות מחוייב בתשלום. מי שלא חתם לא מחוייב בתשלום. אם הקונה הגיע דרך המתווך המדובר בחריג אפילו שהמוכר מכיר את הקונה. אם הגיע עצמאית למוכר כאמור לא מחוייב בדמי תיווך. בהצלחה רבה,