דניאלה

האם להמתין לפסק דין?

לקוח שתבעתי אותו שלח לי הודעה שהוא רוצה להגיע לפשרה. הפסק דין בעוד כשבועיים. האם נכון לנסות להגיע איתו לפשרה בדרך זו ?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אף פעם לא מזיק לשמוע מה הפשרה שהוא מציע. אם ההצעה תהיה נדיבה שווה להתקדם איתה. אם ההצעה מעליבה אולי כדאי להמתין לפסק דין - בכל מקרה הפסק דין הוא לא וודאי ואינו ידוע ולכן שווה לעיתים להתפשר - הכל תלוי בגובה ההצעה ובסיכויים לקבל פסק דין כזה או אחר. בהצלחה וחג שמח,

דניאלה

העניין שהוא אומר לי להציע הצעה.....אני גם לא מבינה למה הוא לא הציע הצעה. זה מוזר לי. האם נכון הדבר שאני יציע הצעה למרות שהוא פנה אלי?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון עדיף שצד שני יציע. שוב צריך לבחון מה הסיכויים מול הסיכונים ואיך התנהל התיק ומה הסכומים וכו'. בהצלחה רבה,

דניאלה

נניח שאני זוכה במשפט האם הוצאה לפועל ידאגו שאקבל את הכסף חזרה או שיש עם זה בעיות וקשיים?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון רק קצת יותר מעשירית החובות מצליחים הזוכים לקבל במערכת ההוצאה לפועל. לכן אם אין נכונות מיידית של החייב לשלם, מומלץ להיעזר בעורך דין מומחה בתחום ההוצאה לפועל. בהצלחה רבה,

דניאלה

זה מזעזע לשמוע שרק עשירית מקבלים את הכסף שלהם באמצעות ההוצאה לפועל=שווה לרמות את כולם זה המסקנה!