רינת שני

מתי מועד הבחינה הקרובה של המתווכים

מתי המועד הקרוב של הבחינה? היכן ניתן להשיג חומר לימודי בנושא?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הבחינה הקרובה בדיני מתווכים במקרקעין – מועד קיץ 2020 תתקיים ביום שלישי, כ"ט תמוז תש"פ 21/7/20 בשעה 12:00 בצהרים במרכז הקונגרסים הבינלאומי, בבנייני האומה, ב-ירושלים. הרשמה לבחינה החלה שלשום ותסתיים אם לא יהיה שינוי בשל "משבר" הקורונה ביום ראשון, כ"ט סיון תש"פ 21.6.2020. החומר לימוד לבחינה (חוקים, פסקי דין ומושגים) מוצגים באתר השירותים ומידע ממשלתי וניתן לעיין בהם ולהוריד אותם מהאתר לצורך התכוננות ולימוד לבחינה, בכתובת: https://www.gov.il/he/departments/general/studymaterial כמו כן ניתן לפנות אליי ישירות במייל : law1@outlook.co.il או בווטסאפ עסקי: 08-8523123 לקבלת חומרים נוספים להכנה למבחן כגון פודקאסטים (הסכתים), סיכומי פסיקה ועוד. בהצלחה לכולם,