יוסי בן שטרית

הזמנת שירותי תיווך ללא בלעדיות

האם בהזמנת שירותי תיווך(לא בלעדיות!!),אני רשאי להתקשר עם מס' מתווכים?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כן בהחלט. צריך להיות במקרה זה עירני מי הביא את הקונה, שלא תידרשי לשלם פעמיים דמי תיווך. בהצלחה רבה,

רונן כהן

אם הלקוח שקונה חתם ל2 מתווכים אז בעל הדירה יצטרך לשלם ל2 המתווכים? לא למתווך הראשון בזמן? באיזה מצב בעל הדירה יצטרך לשלם לשני מתווכים?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם הדירה הוצגה על ידי 2 מתווכים, אשר לשניהם יש טופס הזמנת שירות - בהחלט ייתכן ש-2 המתווכים ידרשו תשלום. בדיוק בגלל זה אם הדירה הוצגה על ידי מתווך אחד - צריך לפני שרואים את הדירה לציין שהדירה הוצגה על ידי מתווך אחר ולא לחתום על אותה דירה שוב. בהצלחה,