עמירה

תשלום דמי תיווך למתווכת

אני מתווכת. הראתי דירה ללקוח בבניין שמתוכנן בו תמ"א 38. הלקוח חתם לי על הדירה הספציפית אך בסופו של דבר קנה דירה אחרת באותו בניין. האם מגיע לי ממנו תשלום דמי תיווך על זה שבזכותי הוא קנה דירה בבניין הספציפי הזה. אלמלא הראתי לו דירה שם הוא לא היה יודע כלל שיש תמ"א 38 מתוכנן.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב עקרונית לא מגיע דמי תיווך לכאורה. אולם אם מדובר באותו מוכר / קבלן הרי שכן קמה זכאות לדמי התיווך לדעתי. כלומר, אם מדובר במוכר אחר - לא מגיעים לך דמי התיווך. בהצלחה רבה,

עמירה

זה בעל דירה אחר שמכר. עדיין לא נעשה תמא 38 בבניין.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום לא זכאית לדמי תיווך במקרה כזה. בהצלחה